Název | Množství a jednotka |
---|---|
dýně hokkaido | 1/2 ks |
provensálské bylinky | 1 lžička |
tymián | 1 lžička |
rozmarýn | 1/2 lžičky |
česnek | 1 palička |
panenský olivový olej | |
sůl |
Postup: Připravíme si zeleninu a dáme si ji na talířky každou zvlášť, budeme je... zobrazit recept
Postup: Na vále smícháme všechny sypké přísady, uprostřed uděláme důlek, vklepneme do... zobrazit recept
Postup: Vemínko očistíme, odkrájíme všechny tučné části, dáme do velkého hrnce s... zobrazit recept
Postup: Krůtí nebo kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli nakrájíme najemno a... zobrazit recept
Postup: Bůček nakrojíme na plátky, prosolíme, potřeme grilovacím kořením , kmínem a... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek